Hvor er vi på vej hen med digital handel?
Flat TV

Hvor er vi på vej hen med digital handel?

En hel del e-shops frembyder nu et stort udvalg af fragtmuligheder. Den mest anvendte er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså særligt simpel, og tit desuden den mest prisbevidste leveringsmetode.

Masser af e-handler udlover dag-til-dag levering på deres favorit produkter, som imidlertid kræver at bestillingen indsendes før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted forud for at logistikpersonalet tager hjem.

En antydning af at internet shoppen understøtter de officielle danske regler

Det er i dag ualmindeligt hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenholde priser på tværs af online forretninger og derved har masser af netbutikker været tvunget til at presse udsalgspriserne på en række af deres produkter – til juniorer, men også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Det kan dog imidlertid være lukrativt at undersøge nogle e-forretninger efter udsalg før du bestiller, så man er sikret at modtage den mest attraktive pris.

Du skal ikke desto mindre være klar over, at hvis en e-butik udbyder deres produkter til salg for en udsalgspris som kan virke enormt billig, så er det tit være et fingerpeg om en fup online webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en anordning, der dækker køberen imod uægte e-handler.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare omkostningerne af flere omgange.

Inden folk shopper i en online shop kan man når alt kommer til alt sætte sig ind i webbutikkens vilkår, det er dog tit ikke særlig spændende.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som burde være et tegn på at internet virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at netshoppen jævnligt besøges af specialister der har megen viden om vilkårene på området. Desuden får du genvej til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for udfordringer ved dit indkøb. Link til mere information.

Se om e-forhandleren er medlem af e-mærket

Trustpilot tilbyder dig egentlig sikre muligheder for at tolke mange forhenværende brugeres anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du gransker online virksomhedens bedømmelser forud for at du handler.

Facebook indebærer tilsvarende visse udmærkede chancer for at få indsigt i online forretningens kundefokus. Derudover er der faktisk internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Dette website er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe af netshops eftersom vi præsenterer virksomhedernes tilbud, og høster kommission for så vidt en bruger fra vores hjemmeside gennemfører en transaktion.

Data vedrørende produkter og forretninger på nettet opdateres ofte, men vi tager forbehold for justeringer der er blevet implementeret siden seneste opdatering af de viste oplysninger.