Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv
Flat TV

Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv

Flere e-forhandlere tildeler i dag diverse forskellige fragtløsninger. En af de mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når der er tid til det. Leveringsformen er jo vældig fleksibel, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste leveringstype.

Du burde ydermere tænke over at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragttypen er gennemsnitligt en tand mere pebret, men ydermere rigtig let gængelig. Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at hente ordren selv, som jo betinges af at du bor tæt på e-forhandlerens arbejdslager.

Leveringshastigheden kan være særligt vital om vi absolut skal bruge produktet omgående, og af den grund er det særdeles centralt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på den pågældende vare.

En række online firmaer præsterer 1 dags fragt på utallige produkter, som imidlertid står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et fast tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle få internet forretninger byder på fragt uden omkostninger, men for det meste er det forudsat at der indkøbes for en fastsat pris. I øvrigt kunne du udvælge den billigste form for levering, hvilket ofte – uden hensyn til om du bor i Aarhus, Vordingborg eller Brande – vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Indtil flere e-firmaer yder fragtfri levering

Det er meget let for os alle at finde information om priser på flere internet forhandlere i Danmark og på grund af dette har flere online firmaer set sig tvunget til at presse prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og samtidig til voksne – en hel del, og endda nogle gange byde på fragtfri levering.

Det kan til hver en tid være gunstigt at analysere nogle få internet selskaber efter rabatkoder inden du shopper, sådan at du er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris.

Man må trods alt være obs på, at ifald en online shop afhænder produkter for en salgspris der anses for uendeligt beskeden, så bør det tit være en indikator for en uægte e-shop. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under et lovbud, hvilket skærmer os imod svindlende e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage prisen over flere uger.

Inden nogen handler på en internet virksomhed burde man principielt læse virksomhedens vilkår, men det er naturligvis et tidskrævende projekt.

En anden løsning er at efterse om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en antydning af at online butikken accepterer de officielle danske regler, samt at webbutikken regelmæssigt tilses af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende love. Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer med din ordre.

Ligeledes er det godt at køberen er obs på de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med transaktionen, eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden tilbyder. I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man altid kan påvise sin shopping, hvad end du søger efter varer til en pige eller dreng.

En indikator for at e-handlen forstår de danske retningslinjer

Trustpilot fører til ret nyttige løsninger til at blive klogere på en stor portion eksisterende forbrugeres observationer og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemgår e-firmaets bedømmelser før du færdiggør din shopping.

Facebook byder på endvidere egentlig gavnlige løsninger til at få en idé om netbutikkens popularitet. Tilmed er der nogle internet firmaer hvor du kan registrere en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med flere online forretninger i form af at vi introducerer butikkernes produkter, og tager honorar under forudsætning af at den bruger vi sender videre fuldfører en bestilling.

Data om varer og online selskaber opretholdes tit, men man kan ikke stille os ansvarlig for reguleringer der er udarbejdet siden vi sidste gang opdaterede sidens data.